banner

Кои сме ние?

БИЗНЕС ТРЕНИНГИ И ОБУЧЕНИЯ ЕООД  е фирма, която е създадена, да обучава служители на разлияни фирми, как да водят успешни бизнес преговори в сферата на покупките и продажбите.

 Всеки ден ни се налага да водим преговори, но както за всяко нещо и за водене на преговори трябва да придобиваме необходимите знания и умения, ако искаме да станем наистина добри и да сключваме изгодни и печеливши за нас и нашата компания сделки, да развиваме и поддържаме дълготрайни бизнес взаимоотношения с нашите партньори и клиенти.

НАШАТА ВИЗИЯ: Преговорите не са част от работата ни, а начин на живот! Колкото по-добре умеем да преговаряме, толкова по-лесен и добър е животът ни! И всеки може да се научи да преговаря!

НАШАТА МИСИЯ: Да превърнем всеки един бизнесмен в България в най-добрият преговарящ!

Затова сме ние - за да ви помогнем да обучите вашите мениджъри и служители да станат най-добрите преговарящи, когато продават, купуват или управляват проекти и хора!

 

НАШАТА ЦЕЛ: С помощта на провежданите от нас обучения, ние имаме за цел да ви помогнем да развиете уменията на вашите служители да преговарят успешно с вашите клиенти и доставчици, бъдещи партньори, както и колеги от различни отдели на работното място.

Практическият опит във водене на преговори в различните бизнес отрасли ни дава възможност да ви предадем умения и техники не само на теория, но и на практика, така че още на следващия ден след обучението да прилагате това, което сте научили и ще видите, че резултатът е незабавен.

Знаем, колко много работа имат да вършат те, затова времето прекарано с нас не е много, но е максимално полезно усвоено. Кратка теоретическа част и много упражнения и казуси за практика.

Повторението е майка на ученето. Повече практика –повече изработени умения. Всичко започва по време на самото обучение!

 ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ НАУЧИМ И ВАС?